Sinds 1987 wordt Pharmagel beschouwd als de innovator op het gebied van professionele huidverzorgingsproducten en anti-verouderingsproducten. Ze hebben hun lijn bepaald door intensief wetenschappelijk onderzoek. Hun producten leveren plaatselijk vitamines en antioxidanten aan de huid. Van deze specifiek geselecteerde ingrediënten is aangetoond dat ze veroudering van de huid vertragen en schade herstellen. Mensen over de hele wereld, waaronder beroemdheden en hoogwaardigheidsbekleders, vertrouwen op de resultaten die ze zien bij het gebruik van Pharmagel anti-aging Opalescence 16 huidverzorgingsproducten.

De productlijn van Pharmagel is uitgebreid. Ze bieden reinigingsmiddelen, toners, exfoliators, maskers, vochtinbrengende crèmes, serums, oogverzorging, acnebehandelingen, natuurlijke huidverlichting, lichaamsbevochtigers, handverzorging en afslanken en lichaamsversteviging. Geen enkele andere beschikbare lijn is zo gevarieerd en zo geavanceerd. Ze hebben de antwoorden gezocht en gevonden voor alle huidbehandelingen in de anti-aging huidverzorgingsindustrie.

In hun reinigingslijn bieden ze bijvoorbeeld Hydra cleanse, Fleur-5 Plus Cleansing Bar en shower soufflé aan. Alle 3 zijn hoog gewaardeerd en bieden superieure reiniging, maar elk heeft een ander doel en taak. De hydra cleanser is mild en bedoeld om het gezicht te reinigen. Het bevat op zee gebaseerde extracten en aloë vera. Het kan worden gebruikt om elk huidtype, zelfs de gevoelige huid, te revitaliseren en te hydrateren. Het reinigt de huid zonder te strippen of uit te drogen. De reinigingsstaaf reinigt ook. Het kan gebruikt worden voor het gezicht en lichaam. Het heeft een lage pH en is zelfs zacht genoeg om voor een baby te gebruiken. Het heeft een aangename witte Hawaiiaanse gembergeur. De souffl kan gebruikt worden onder de douche of in bad op het gezicht of het lichaam. Het is gevuld met de plantenextracten van kamille, calendula, duizendblad, zonnehoed en aloë vera. Het zal je huid in luxe verwennen. Elk van deze producten bevat alle antiverouderingsingrediënten waarvan wetenschappelijke tests hebben aangetoond dat ze helpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *